20 juli 2009

Fler fynd från i fjolJag var inte på bara en auktion i fjol så jag har en del fynd att visa.
Här ovan är en gammal prylhylla från en gammal affär. Den står på Skrots rum och väntar på att hängas upp. Den kommer bli perfekt för alla småprylar han (och jag) kommer att samla på sig. Även en del av hans pappas gamla samling smurfar kommer få flytta in i hyllan. Måste knäppa ett kort på det fin fina smurfhuset G har kvar, man blir som barn på nytt bara av att se det.
De ryska dockorna kunde jag bara inte motstå, även det är barndoms nostalgi för mig. Om man var riktigt försiktig kunde tant Elsa lyfta ner sin docka från hyllan så att man fick leka med den. Kommer ihåg hur fascinerad jag var av den allra minsta dockan. Hur dom hade lyckats med att måla på något så yttepytte litet?!

2 kommentarer:

Millan sa...

Oh, jag blir nostalgisk!!! Precis en sån där prylhylla hade vi när jag var barn.....med några smurfar i ;-)Mamma köpte så mycke fina gamla trä saker jämt och lutade av .
Kram

Anna sa...

Hej fina! Kul att du skrivit lite :D Och du är ju så duktig, garderoben är skitfin! Vi hade oxå en sån prylhylla när vi var små fast med typ glasfigurer i fiskar och sånt haha KRAM