18 januari 2009

Behöver tips!

Får tonvis med reklam och kan till G förskräck erkänna att jag tycker om det. Nått ska man ju läsa när man äter frukost. Det enda jag inte gillar är vart man ska slänga det. Slänger man det i de vanliga soporna så måste man ju byta soppåse 200 ggr per dag. Dessutom dumt för miljön. Och att slänga in det i skrubben i en gammal banan kartong sliter ut min rygg de gånger man väl o vackert får för sig att kasta det. Skulle därför vilja ha tips på snygg förvaring som man kan ha framme, då kanske man oftare slänger det?! Hur gör ni med er reklam? Förmodar att de flestas lösning på mitt problem är en skylt på ytterdörren men INGEN REKLAM TACK!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Det låter som om ni mår prima. Härligt.

Granit har en som jag tycker är rätt snygg. http://www.granit.se/?id=200. Har sett en på designhouse oxå, men jag hittar den inte på deras hemsida.

Annars så kan man ju alltid köra med en papperskasse, inte så snyggt iof, men det funkar. *s*

Granit har ingen webshop, men hojta till om du vill ha något därifrån så kan jag ta med mig upp nästa gång vi ska hem till ösd. (blir i mars).

Hälsa G o pussa pricken. Har ni inget namn på honom än? För jag gissar att ni inte tänker döpa honom till pricken. :)

Ha det så bra
Marie

Unknown sa...

Vi har "ingen reklam" men det papper som ändå blir samlas i en papperskasse under bänken... tråkigt kanske men det funkar för oss.

Anna sa...

Tack snälla Marie för tipsen!Ska genast kolla upp. Pricken har inte fått sig nått namn ännu men vi har sagt att innan han egentligen skulle varit född ska han få sig ett namn. Har ju fortfarande några dagar på oss. Kommer ni båda upp i Mars eller nlir det bara du?
Kramar

Sofia: Använder oss också av en papperskasse men det stör mig lite varje gång att det ser så "stökigt" ut. Vill som att den ska va osynlig men ändå lätt tillgänglig...

Anonym sa...

Det blir nog båda skulle jag tro. Räknar kallt med att "sixten" kommit då oxå. Många bäbisar att snusa på *ler*

Men hojta bara till om du vill att jag ska köpa med något upp.

Hälsa.

Kram

Fredik hälsar.