14 november 2008

Landning pågår

Har ju som sagt varit hemma sedan i måndags kväll och sedan det har det varit full rulle och jag älskar varje sekund! Besöken har avlöst varandra och vi blir så uppassade och bortskämda av alla våra älskade. Och det bästa av allt är att det inte är slut ännu, det finns flera stycken vi ännu inte har träffat så det finns mycket roligt att se fram emot.
Har haft tårar i ögonen mest hela tiden av att se och känna att vi varit efterlängtade. Det började ju riktigt bra när jag fick blöta små pussar av mina små änglar. Mitt hjärta smälter när jag får höra "Nanna". UNDERBARA barn! Och mammorna och papporna är inte så illa pinkade dom heller.
Igår kom S och J och bjöd på våfflor, nykokt hjortronsylt och grädde.
Min lilla Hulda var också med och smaskade. Kan inte förstå vart åren har tagit vägen när jag ser henne. Det känns ju som att det var i fjol hon fick prutt-lera i julstrumpan av oss och nu har hon tuttar, mascara och sms-tumme. Hoppas att hon kan komma och sova hos mig i veckan när Greger är borta.

S kom idag också och hade med sig M och hennes lilla 2 månaders prinsessa. Gud va himla söt hon är. Och snäll, grät inte många tårar även fast hon låg på min mage och blev buffad på flera gånger av lilla Pricken. O som hon spanade in G, det brukar vara så med barn och honom. Dom verkar gilla honom. Min älskade, tokiga, långa, pratiga lilla Vilda kom också idag och då var tårarna framme igen! Det här är det längsta jag någonsin varit ifrån henne och det har kännts i hjärtat varje dag. Hon har blivit så himla stor, hon pussade på magen och bad sin lilla kusin vänta där inne. Söta underbara Vilda. Hon höll mig i handen när Greger skulle ge mig min spruta, blåste på det och sa att det inte var så farligt. Hon låter som en gammal tant ibland lillgammal som hon är. Att hon och G är bästa vänner är det inte heller nått snack om, hon har honom lindad runt sina fingrar. Banta och E var också med, dom hade med sig tårta och kakor för att fira min födelsedag lite i efterskott. Nu sitter vi och väntar på Krabban och hennes/hans föräldrar. Ska bli så spännande att se hur mycket Es mage har vuxit nu på slutet, det är ju inte allt för länge kvar tills nersläpp nu...
Ha en trevlig fredag kväll.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så skönt att ni äntligen fått komma hem! Tack för en super mysig kväll och dag, vi har saknat er något enormt. Förhoppningsvis hinner vi ses lite på söndag oxå ;) kram från oss

Caroline Hanning sa...

Berättade för Daniel igår att ni skulle få barn och han vart så glad för er att han liksom skrek rätt ut=) Förstår nu att nånting hänt, får man fråga vad? Hoppas ni mår bra iaf.