9 november 2008

Klippa långt




Känner för att göra något med mitt kudd-gnuggade hår. Skulle nog helst vilja klippa det kort men vet ju att jag tenderar att se ut ännu mera som en köttbulle i ansiktet då och om vi säger som så, att vara gravid har inte visat sig göra en smalare... Visst har jag väl redan haft dom här frisyrerna?! Den längst ner ser ut som den jag hade i fjol våras fast jag då hade lite längre på ena sidan och rakat på den andra. Dom är ju lite snarlika varandra, gud va jag känner mig tråkig! Tips mottages med glädje. Hittelön till den som vet nån som kan klippa en så att man får långt och tjockt hår.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Om du hittar nån som klipper långt och tjockt så vill jag gärna oxå ha denne som frisör! ;)

Håller med om att det är lite snarlikt som det du hade förut... ska surfa runt o se om jag hittar nåt bra! pöss

Nygammalt sa...

Hej Anna!
Vad roligt att du vill vara med i min tävling. Lycka till!

Tyvärr kan jag inte ge dig något tips för frisyrer, har fastnat i något tråkfack nu...försöker spara ut...till jag vet inte vad.

Kram.

Anonym sa...

Hej Gumman.

Du ser INTE ut som en köttbulle i ansiktet! Du är så vacker så, särskilt nu. Så de så.

Kram
Marie

Anonym sa...

Hej gumman.
Hoppas att allt är bra med er?
Har funderat mycket på vad vi köpt som var onödigt. Vi tänkte ju köa en vagga som man hänger i taket...rätt dyr och som tur var så köpte vi inte den. Vet att både jag och jessica har haft våra killar i sängen på natten. Man orkar inte gå och lägga dom i sin säng varje gång man ammat så visst ska knytet ha en mysig säng men kosta inte på den första sängen så mycket, Nilo ligger i sin spjäl säng nu om han inte ligger med mig =)så dom har den så kort oxå.En annan sak är vagnen. Jag älskar våran vagn den är sååååå bra men liggdelen är lite liten redan och han måste ju ligga i den i alla fall över klla vintern. Så det kan man oxå tänka på. Bröstpump på apoteket är super men inte den billigaste för ca 100:- den är totalt värdelös kosta på den lite dyrare. En annan sak som jag har använt så den är utsliten är BabyBjörnen har använt den varje dag när jag går med nova och när jg lagar mat. Den är super. kanske inte första månaden men Nilo använde den när han var ca 1-1,5 mån. Han älskade den...han bara sov och sov =)
Det finns säkert mycket mer så om jag kommer på något viktigt så hör jag av mig

Många kramar från oss

Anonym sa...

Ja jag kanske också ska tala om vad mab BÖR köpa och inte (enl oss då...:)

VAGN...ta er TID att välja en bra vagn, både vi o Putte o Jess köpte snabbt och tänkte lite, tyvärr och det blev en skit vagn!

Vi hade en vagga ovanför sängen, och den var såå bra att ha då vi satte upp krokar på tre andra ställen i lgnhtn och kunde flytta runt. Den var SUVERÄN när vi skulle lära henne somna själv då man kan gunga och svajja på den. Plus att den kan stå på govlet. Får vi fler barn kommer jag dock köpa en spjälsäng där man kan ta bort ena "väggen" och ställa in till vår säng, på så sätt kan man amma i sängen men barnet lär sig från början att sova ensam i spjälsäng ändå då det blir enkelt att flytta över...

Babybjörnen var kanon, dels för att hon sov bra i den och att man slapp ha vagnen om man ska trängas på stan nån gång.

Bröstpump är det värt att lägga pengar på, OM man vet att man ska amma osv, så det kan man skaffa efteråt, och nu har både jag o Jess en AVANT så det får du LÅNA, onödigt att köpa :)

Vi köpte en rätt dyr blöjhink, o man klarar sig SÄKERT utan, men vi är NÖJDA, aldrig illaluktande blöjor nånstans!!!

Plädar till barnet är bra att ha från början.

Köp LITE kläder till en början, man vet aldrig vilken stlk det blir eller vad man vill ha.
Tex har vi aldrig använt overall på Jenna förrän nu när hon är äldre och vill röra sig utanför vagnen. En bra åkpåse värmer MYCKET och det är nästan oftare man har det för varmt hos dom. Jag hde en termometer i Jennas och ett tag var det uppe i 30 grader, så varmt blir det trots MINUS ute! :)

Oj vad långt, vi kan ju surra mer ikväll...för då ska vi ses!!!! :):):)


Kram kram

Anonym sa...

Hej Anna!Hoppas att resan hem gick bra.Hörde att Johanna ska till dej på torsdag.Bra att ha när man får en "liten".Hadde en korg men hjul när J var liten, jätte bra då man kan köra runt den i lägenheten.(lånat av mamma.Alla vi barn hemma+syskon barn har legat iden som liten)Sen när lillen börjar närma sig året och börjar väga lite mer är det bra med spjälsäng.Och en BABYSITTER är ett MÅSTE hur bara som helst för man ska ju inte tro att dom små liven vill ligga ner jämt.

Anonym sa...

Saknar dig "storasyster":(

ha ne bäst!